zondag 21 juni 2009

Stof en Scrap

Wat je in een week tijd toch kunt maken. Zelf had ik het idee dat ik niet zoveel gemaakt had, maar toen ik net de foto's bekeek viel dat erg mee!
Vorige week hadden we een bruiloft. Als kadotip stond er een envelopje op de kaart. Tja, een kaal envelopje met geld vind ik echt niet leuk om te geven dus maar even aan de knutsel. Ik vond nog een leuk blikje. Heb mn scrappapiertjes opgezocht en ben aan de slag gegaan. Dit is toch veel leuker dan een kale envelop?!

Toen was er op zaterdag de workshop bij P&P. We gingen scrapen combineren met stof. Helemaal in mijn straatje! Het was een groot project en het tempo lag moordend hoog! Gelukkig had Monique een super fijne hand-out gemaakt bij deze workshop. Afgelopen week heb ik het boek afgemaakt en ik ben er best trots op ; )

Vrijdag was ik lekker vrij en heb ik de naaimachine op tafel gezet. Ik vond op internet bij Countrykitty geweldige tasjes in de vorm van een theekopje. Gelijk aan het proberen geslagen en met resultaat! Ik had de smaak helemaal te pakken en heb meteen een paar roosjes en nog een ander tasje van Tilda gemaakt. Ik word daar toch zo vrolijk van!!

Dit was het weer voor deze keer. Nog een paar uurtjes genieten van het weekend... groetjes PIEN

4 opmerkingen:

Marjolein zei

Wat ben je weer leuk aan de knutsel geweest!!!
Wel jammer dat ik de foto's niet groter kan klikken zodat ik het allemaal nog wat beter kan bekijken!!
Liefs Marjolein

paula zei

prachtig gewoon echt geweldig helemaal mijn smaak:)
Ja Monique kan er wat van als je haar weer ziet doe haar maar de groeten van Paula uit den helder en zeg haar dat ik het jammer vind nooit de foto`s van haar te hebben gehad.
Je theekopjes zijn ook zo mooi en inderdaad jammer dat we de foto`s niet groter kunnnen krijgen.
Wil je ze niet even opnieuw erop zetten ?
ik wacht vol spanning af naar je volgende bericht
groetjes Paula

Anne zei

leuke dingetjes gemaakt weer hoor pien!
errug leuk!
grtz Anne

Elly zei

Hoi! Via Paula's blog ben ik bij jou terecht gekomen! Wat een superleuke dingen maak je! Enne.... hier nog zo'n nieuwsgierig aagje! Ik was ook al je foto's aan het vergroten, maar helaas lukte dat niet. Maar het ziet er geweldig leuk uit!