zondag 31 januari 2010

En nog een tas

En dan is er ineens een week voorbij. Gisteren eindelijk mn nieuwe patroon uitgeprobeerd. Ben er zelf wel over te spreken dus denk dat ik dit patroon er maar in hou!



Fijn weekend nog!
Pien



Posted by Picasa

zondag 24 januari 2010


Afgelopen week ontkwam ik er echt niet aan, ik lag op bed met griep! Een familiepak zakdoeken was er in no time doorheen gesnoten. Bij de minste inspanning was ik al moe dus heb ik tussen het slapen door maar een beetje rondgeneusd op internet. Kwam daar verschillende tutorials tegen die ik lekker heb opgeslagen. Gisteren ben ik rustig aan wat gaan proberen, via deze tutorial heb ik de volgende tas gemaakt:



Ben nog niet helemaal 100 % tevreden over het resultaat (vind de schouderband o.a. wat te breed geworden), maar met wat aanpassingen wordt het vanzelf een Pien-tas!
Heb ook nog een ander ontwerp voor me liggen, ook super leuk! Ziet er alleen wel iets ingewikkelder uit. Ik ga mn best doen!
Fijn weekend verder.
Pien
Posted by Picasa

zaterdag 16 januari 2010

Tassen parade

Yes, eindelijk klaar en rust in mijn koppie (hihi, tot het volgende project zich weer aandient natuurlijk). vriendinnen vonden het model van de hollandse tas zo leuk dat ze er ook graag eentje wilden hebben. Voor de zwarte tassen hebben de bewuste meiden zelf een stof voor de binnenkant uitgezocht. De Hollandse-paarse tas is nog een verrassing, zij wilde graag verrast worden met paars. Ben heel benieuwd naar de reacties...



fijn weekend allemaal!
Pien.
Posted by Picasa

dinsdag 12 januari 2010

leuk ideetje

Op de prachtige blog van countrykitty kwam ik hele leuke sleutelhangers tegen. Ik heb ze nagemaakt. Leuk als kado voor iemand met een nieuw huis!



staat toch net iets leuker dan een kaal kadootje...


Intussen ben ik bezig met van alles en nog wat. Maar ik doe alles tegelijk, dus er is nog niets af... gauw verder!
Groetjes, PIEN
Posted by Picasa

zaterdag 2 januari 2010

2010!

Een heel mooi en creatief 2010!

Groet, Pien.