woensdag 23 juni 2010

back in business

Daar ben ik weer! Getrouwd en wel. Wat een geweldige dag was het, alweer 2 maanden geleden. Alles ging zoals we graag wilden en ook het weer werkte mee. Het was de hele dag droog en 's middags kwam de zon! Wat wil een mens nog meer. Ik wil meteen iedereen bedanken voor de leuke reacties, echt heel leuk!
De vogeltjes waren een beetje rode draad van de dag samen met de kleuren roze en blauw. In veel dingen kwam het terug (tja, ik hou nou eenmaal van detail).




Verder had ik veel dingen zelf gemaakt en alles mooi uitgestald in de kast op mijn knutselkamer. het leek wel een klein stukje museum...


  
Het trouwboekje (rechts boven op de foto) had ik ook maar even gepimpt, dat zag er echt niet uit namelijk. Blijkbaar gebeurt dit niet zo vaak want de mevrouw van de gemeente keek erg vreemd toen ik vroeg of het boekje vast mee kon nemen om op te leuken. Toen ik het resultaat terugbracht begreep ze wat ik bedoelde.

De taart, ook echt een topstuk van de dag, was gemaakt door Marieke van Minitaartjes


Behalve dat de taart prachtig was, smaakte deze ook super lekker!

We sloten de dag af met een super gaaf feest. Het was echt een topdag. Vervolgens zijn we 3 weken naar Amerika geweest. Heel veel gezien en gedaan. O.a. met een camper langs de beroemde natuurparken in het Westen gereden. Wat een enorme ervaring was dat! Zoveel indrukken in zo'n korte tijd, we zijn ze eigenlijk nog steeds aan het verwerken. En dat terwijl er ook alweer volop gewerkt moet worden... tja, we staan weer met 2 benen op de grond en gaan verder met het leven waar we gebleven waren. 
Heb ook alweer wat geknutseld, dat zal ik snel op mn blog zetten.

Tot gauw!


4 opmerkingen:

Roos zei

Leuk dat je er weer bent, en natuurlijk van harte met jullie huwelijk!
Wat een werk heb je ervan gemaakt, maar wat prachtig allemaal.
Alles ziet er even mooi en verzorgd uit, ik geloof meteen dat het een geweldige dag was. groetjes Roos

Anoniem zei

Leuk dat je er weer bent en allereerst natuurlijk nog van harte gefeliciteerd! Wat fijn dat jullie een mooie dag met zelfs nog wat zon gehad hebben en wat ziet het er ook allemaal prachtig uit. Ik ben ook benieuwd naar je knustelcreaties die straks weer op je blog verschijnen.

Groetjes Bouwiena

Mirjam zei

Gefeliciteerd!! Wat een onwijs leuke dingen heb je gemaakt voor je bruiloft! En die taart... die is ook top!

wilmi zei

Hartelijk gefeliciteerd! Wat een feest, en wat een mooie reis hebben jullie gemaakt (vrienden van ons hebben ditook gedaan, dus ik weet het een beetje van de foto's) Leuk dat je veel hebt zelfgemaakt voor de bruiloft, echt origineel. Ik hoop dat je nog meer laat zien hier! Groetjes, en geniet van de wittebroodtijd ;-)