maandag 16 november 2009

lekker productief

Terwijl ik de foto's op mijn camera terugkeek realiseerde ik me dat ik de afgelopen 2 weken toch best productief geweest ben. Dat moest ik dus nodig op mijn blog gaan zetten!

Afgelopen zaterdag hebben we al met een hele club Sinterklaas gevierd. Het weekend van de aankomst van Sint is een goed alternatief voor 5 december, dan is iedereen immers al zo druk. Begin november zijn dan ook de lootjes getrokken en konden we aan de slag. Ik vind het echt heerlijk om surprises te maken (goh), ben dus ook maar in Maartens plaats aan de slag gegaan. (De theepot vond ik zelf wel een toppertje)Laatst vroeg een vriendin van me of ik voor haar ook een leuke tas wilde maken. Tuurlijk wilde ik dat wel, welke kleur moet het worden? Zwart! Nou vind ik persoonlijk zwart zo enorm zwart. Heb er een tijdje over nagedacht en besloot toen er toch wat kleur aan toe te voegen. Bij de tas heb ik 3 Tilda-rozen gemaakt in verschillende kleuren. Deze zijn met klitteband op de tas te plakken. kan ze precies de kleur bloem kiezen die bij de rest van haar outfit past. Resultaat was een mooie tas en een blije vriendin. Wat wil je nog meer?


Voor een zwangere vriendin vorige week nog een klein kadootje gemaakt voor in de babykamer (ze weet al wat het wordt dus dat was makkelijk)


En dan hebben ik met een groepje vriendinnen ook nog een minitaartjes workshop gevolgd bij Marieke. Zij maakt echt zulke geweldige taarten (zie hiervoor ook minitaartjes.blogspot.com) Het was een super gezellige middag en het taartje zag er niet alleen leuk uit, het smaakte ook heerlijk!


Dit was het weer voor nu. Zal aan de slag gaan voor mijn volgende bericht! (hihi)
Fijne week allemaal!

Groet,
PIEN
Posted by Picasa

2 opmerkingen:

Marjolein zei

Ziet er idd allemaal weer leuk uit!!
liefs Marjolein

paula zei

hoi
het ziet er allemaal prachtig uit maar de theepot met rijmtheezakje is wel mijn favoriet
Groetjes Paula