vrijdag 8 mei 2009

En maar wachten...

Vandaag een dagje thuis. Morgen is een hele goede vriendin van mij jarig. Namens 10 mensen mocht ik een kado regelen. Nou vind ik dat absoluut geen straf en ben ik afgelopen week op pad gegaan met een missie ' paarse spulletjes voor in de huiskamer/keuken' . Al shoppend kwam ik best wat leuke dingetjes tegen (bloempotjes, kaarsen, kussenhoezen, servetten, placemats, tafelloper). Naast dingen kopen vind ik het ook leuk om zelf gemaakte kadootjes te geven. Bij de Ikea heb ik glaasjes voor waxinelichtjes gekocht. Deze wil ik met paarse stof gaan bekleden. En dat is nu precies de reden waarom ik thuis ben. Afgelopen week heb ik op internet stof besteld en hoop er heel erg op dat het vandaag binnenkomt, want morgen moet het af! En wat doe je als je toch thuis zit te wachten? ja, dan zoek ik iets op om te maken. Normaal gesproken doe ik dat lekker boven in mijn eigen knutselkamer, maar omdat ik daar de deurbel slecht hoor ben ik voor de zekerheid beneden gaan zitten. Ik wilde graag iets schilderen dus sleepte ik al mijn verfspulletjes naar beneden en heb me geïnstalleerd aan de eettafel. Daar heb ik het onderstaande paarse schilderijtje gemaakt. De roze had ik gister al gemaakt om uit te proberen.


aangezien de stof er nog steeds niet is (ik ben bang dat ik tot morgen moet wachten) kan ik ook nog wel even vertellen over een heel leuk Bed&Breakfast in Denemarken. Vorige week waren we met 10 personen op vakantie in Denemarken, echt heerlijk! De hele week stralend weer gehad en de sfeer zat er goed in (maar wat wil je ook met een huisje dat ingericht is met een zwembad, whirlpool?!). Op de laatste dag wilden we vroeg vertrekken. Helaas voor ons ging het informatiepunt waar we de sleutel moesten inleveren pas om 10 uur open (wij stonden er om 9 uur!). Dan maar een kopje koffie drinken... kwam dat even mooi uit naast het informatiepunt stond een Bed&Breakfast met van die leuke gekleurde dekentjes op het terras, daar wilden wij dames maar al te graag heen!!! Hieronder een kleine impressie:

Tot slot een foto van de schaaltjes voor theezakjes (is daar een officiële naam voor eigenlijk?) Ik had bij Dille&Kamille witte schaaltjes gekocht. Toen het zo ontzettend mooi weer was voor de vakantie heb ik deze lekker in het zonnetje zittend opgeleukt.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een ontzettende leuke theezakschoteltjes....
marjolein

Anoniem zei

Wat een ontzettend leuke theezakschoteltjes....

Marjolein

Carla zei

die zijn gaaf zeg!
groetjes, Carla