maandag 17 augustus 2009

tadaa, de vlaggetjes

Het is gelukt! De vlaggenlijn voor mn neefje is echt super leuk geworden. Gisteren hebben we zijn verjaardag gevierd. Zelf besefte hij het nog niet zo goed, maar de wapperende gekleurde vlaggetjes vond hij zeker interessant.
Op het fotootje rechtsonder zie je mijn labeltje die ik via
http://www.lintbedrukken.nl/ voor weinig geld heb laten maken. (het wordt net echt, hihi)



Groetjes Pien.
Posted by Picasa

vrijdag 14 augustus 2009

Terug van weggeweest...

Wat is vakantie toch heerlijk! Zweden is echt een geweldig land. Ik zou zo weer teruggaan als dat zou kunnen. Heel erg veel leuke winkeltjes bezocht en daar de nodige inspiratie opgedaan (inclusief stiekem foto's maken). De leukste winkel was wel ' Lavande Hem' in Ystad. Het was er wel erg druk, dus heel veel foto's kon ik niet maken. Het assortiment bestond ook nog uit stippenservies en geweldige leuke kussens.



Uiteraard zijn we ook in Stockholm geweest, wat een prachtige stad is dat. Erg groot en heel divers. En als je dan toch in Zweden bent kan een bezoekje aan Ikea natuurlijk niet ontbreken!



Weer thuis werden wij aangenaam verrast door onze perzikenboom. Deze zat echt propvol met mooie en heerlijke perziken. Inmiddels is de boom leeggeplukt en zijn bijna alle perziken in jam veranderd! Ik kon er wel 12 potjes mee vullen. Dat wordt dus uitdelen...



Dit weekend wordt mijn neefje 1 jaar. Ik ga een vlaggenlijn maken van 12 vlaggetjes. Ik heb van elke maand een foto geprint op t-shirtpapier en die maak ik dan op de vlaggetjes. Een leuk klusje lijkt me dus daar ga ik zo lekker mee beginnen. uiteraard volgen de foto's van het eindresultaat! (Het idee komt overigens uit de 101 woonideeën)

Fijn weekend allemaal!!!
Pien
Posted by Picasa